Online beletteringtool

Ontwerp uw eigen tekst of naam (in plakletters), de mogelijkheden zijn enorm! Ontwerp eenvoudig helemaal zelf online en zie meteen het resultaat.

Onze webdesigners zijn experts in hun vakgebied

De weg naar een goed design!

Om te beginnen drinken we samen een kopje koffie, en stellen wij u vragen om erachter te komen wat er voor jou, je doelgroep en evt. je organisatie belangrijk is in de vormgeving. Wat wil je uitstralen? Wat voor kleuren en lettertypes gaan of moeten we gebruiken, wat zijn je kernwaarden? En de belangrijkste vraag; waar is je bezoeker naar op zoek of wat brengt hem aan tot actie?

Een goed ontwerp is belangrijk voor een succesvolle website. Wij denken zowel aan de opdrachtgever, als aan de uiteindelijke gebruiker. Het doel is natuurlijk een zo hoog mogelijk resultaat te behalen!

Concept(en) uitwerken

Wanneer het ontwerp is goedgekeurd gaan we het uitwerken. WordPress is een open source CMS (Content Management System), erg toegankelijk en gebruiksvriendelijk. Van klein tot grote websites, dit populaire CMS biedt enorme mogelijkheden voor elk type website.

Wordpress: een logische keuze!

Als we een idee hebben van de wensen en voorwaarden kunnen we aan de slag, we ontwerpen concepten van één- of meerdere belangrijke pagina’s. We verwerken je wensen en voorwaarden tot een geheel en leggen de ontwerpen aan je voor.

Door de jaren heen hebben we ruime ervaring opgebouwd. Zo houden we bij het ontwerpproces al rekening met de mogelijkheden en beperkingen die WordPress heeft. Zo krijg je een onderscheidende website die werkt op ieder apparaat (device)!

Vragen over website design?

Neem gerust contact op met decorboo reclame, wij staan u graag te woord.

Ds.L.Tinholtstraat 42, 8723 CX Koudum

0514 - 52 25 16

info@decorboo-reclame.nl

Voorbeelden van website design